Love makes you happy..

Hela helgen har det varit fullt upp och nu är jag helt utmattad..
Jobbade till klockan fem i fredags och på kvällen var vi ute och åt & bowlade på o´learys med min och två anda familjer, super kul. Tänkte dra vidare ut i stan men fick dock en grym huvudvärk så det blev raka vägen hem istället, tyvärr..
Vaknade upp vid åtta tiden i lördags av att där var hantverkare i freddies hus som skulle byta fönsterna, fyy vad trött jag var, puuh! Lekte med my & tilda hela dagen ända tills jag körde hem, duschade och gjorde vid mig. Därefter åkta jag hem till tina & jonas för att göra vid tjejerna i håret, mina prinsessor blev super fina! På kvällen stack vi äväg på 30 års fest till Freddies bror, blev en super trevlig kväll..
Idag har jag och älskling bara vart hemma hos honom och umgåts med familjen.. Spelat spel och haft lite söndags mys. När älskling åkte iväg till göteborg åkte jag hem till min älskade familj som hade kalas för lotta som fyller år idag, god mat & efterätt.. Passade på att klippa hanna också, ska nog göra lite slingor på henne i veckan också.

Har en del jobb i veckan vilket känns super bra för min ekonomi just nu, dock är jag genom förkyld och känner mig jätte hängig.. Det är bara att bita ihop!

Love makes you happy, I love you so much Freddie..


RSS 2.0