Cykeln till jobb..

Tar min nymålade fina cykel & åker iväg till jobb, duktig som man är!
Skriver om helgen i eftermiddag, Ciaao..

Sunshine..

Denna dagen började inte särskilt bra om man får säga så. Mamma skulle väcka mig halv sju, vaknar av mig själv halv åtta. ringer mamma och hon kommer på att hon glömmt att väcka mig, kom en timme försent till jobb men whatever? Mamma som är chef ändå, lönar sig ibland detdär.. Slutade halv ett idag, så hämtade jag bilen på däckcenter. Sedan åkte jag och färgade och klippte emmas hår, blir nog riktigt bra tror jag.. Ikväll har jag linda björn nadja & jenny tagit det lugnt, grillat & färgat nadjas hår hemma hos Linda, myys!

Ska snart natta mig då jag jobbar 8.00-17.00 imorgon, inte van vid det nu, haha..



Plockade fram detta fina sommarlinnet idag, är så trött på vinterkläderna nu..


Vår, vår, mera vår..

Våren är äntligen häär, och jag bara njuter av det!
Igår jobbade jag 8.30-12.30, sen åkte jag hanna och eve in till stan och mötte upp Tessie.
Skaffade en ny mobil till hanna eftersom hon tappat bort sin andra, ovanligt?
Sedan tog vi en god fika ute i solskenet, ååh så skönt det är med vår.
Efter det åkte evelina och jag hem till mig och tog det lugnt, kollade lite bilder sedan vår ayia napa resa, minnen alltså.. Sedan åkte vi hem en runda till Jimmy och snackade med honom sedan träffade vi även hampe. Senare på kvällen åkte vi hem till Hanna och då kom även linda. Lagade mat och kollade på lejonkungen, sedan var det dags för bingen då man hade jobb att sköta idag. Hade en kort dag idag också, kan inte mer än att älska det!
När jag slutade jobb idag åkte jag hem till Emmeli och solade & kollade beverly hills med hanna och annicka. Ikväll har jag varit hemma hos annicka med felicia anna linda emmie mia och matte, spelade spel och snackade om allt mellan himmel & jord.
Kom hem för ett tag sedan och nu har jag precis krupit ned under mitt täcke. Ska kolla förra veckans avsnitt av Andra Avenyn då det nya kommer imorgon, jag älskar den serien. Hörde dock idag att det inte kommer bli fler säsonger tråkigt nog :(



Här kommer en bild på min nya tunika jag köpte för ett tag sedan :)
Har även handlat ny vårjacka som det kommer bild på en annan dag.


Stressigt..



Fest hela helgen, skriver mer om det när jag kommer hem från jobb..
Ciaao,


Bildresumé från helgen!














BRA HELG!


RSS 2.0